lotobbaweb

Llibreria Barba ha tornat a donar un premi, aquest cop de 65.203,32 euros, corresponent a la Segona Categoria (5 encerts més el complementari) del sorteig de la Bonoloto celebrat el passat 18 de març.

A les 9 del matí, abans que els hi comuniquessin oficialment que una butlleta segellada en el seu punt de venda havia estat afortunada amb aquesta quantitat, una persona s’ha presentat a la llibreria per veure quin premi tenia. “Sabia que havia encertat tres o quatre números i per tant que tenia premi, però en passar la butlleta per la màquina ens ha indicat que no podíem pagar el premi”, ens diuen des de l’establiment. “Hem comprovat la combinació i hem vist que havia encertat cinc números més el complementari i que el premi era de més de 65.000 euros”. Davant d’aquesta sorpresa, la persona afortunada, de qui no s’ha donat a conèixer la seva identitat, “ha fet amb el dit a la boca el senyal de silenci i ens ha dit que anava al banc a dipositar la butlleta”, ens expliquen molt contentes les propietàries de la llibreria.

La combinació guanyadora de la Bonoloto del 18 de març ha estat el 4, 10, 12, 42, 44, 45 amb el 8 com a complementari i el 0 com a reintegrament. De Segona Categoria hi ha hagut 3 encertants i cap de Primera.

El 16 de juny del 2020 una butlleta del sorteig de l’Euromillones segellada en aquest establiment va obtenir un premi d’un milió d’euros. “En aquest cas mai hem sabut qui era la persona afortunada”, ens diuen des de la llibreria.

Josep Ferrer