enreweb
El passat dilluns 17 de maig, els nois d’Enreda’t que cuiden de l’Hort Urbà que tenim, van fer entrega al Rebost Solidari de Creu Roja d’una caixa de faves que van estar collint durant el cap de setmana.

En el projecte de l’Hort Urbà d’Enreda’t prioritzàvem que els usuaris de l’Hort poguessin veure tot el procés de cultiu i tinguessin un espai a l’aire lliure on compartir experiències, ja que molts d’ells van a escoles fora de Molins de Rei i per tant no tenen un punt de trobada al poble. Amb l’Hort podíem disposar d’aquesta possibilitat. A més, en el temps de la pandèmia ens ha servit per tenir un lloc de trobada a l’aire lliure.

Un altre dels punts que volíem prioritzar era el fet de fer xarxa amb altres entitats del poble i en aquest sentit que poguessin donar els fruits del que collissin a l’hort, a alguna altra entitat que ho pogués repartir i així els nois veiessin que el seu esforç pot ajudar als altres.

Estem molt contents amb aquesta collita i sobretot en haver pogut col·laborar amb el Rebost Solidari de Creu Roja.

També hem començat a muntar les taules de cultiu que vam poder comprar gràcies a la donació de l’Obra Social de Caixa i que ens permet fer un hort més inclusiu, ja que les taules de cultiu seran accessibles per poder treballar-hi amb cadira de rodes o amb problemes de mobilitat.

Enreda’t