escolesweb2
En el conjunt de centres educatius de Molins de Rei només hi ha una classe tancada, en concret de l’escola La Sínia, segons dades facilitades pel portal Escola Segura del departament d’Ensenyament amb data 24 d’abril. La setmana anterior hi havia tres aules tancades. Hi ha 41 membres de la comunitat educativa confinats enfront dels 85 que hi havia una setmana enrere. En últims deu dies s’han registrat 6 positius.

L’escola La Sínia és l’únic centre educatiu de la vila que té una classe tancada, amb 19 alumnes, 3 professors i un personal extern confinats i el positiu d’1 alumne.

L’escola Castell Ciuró té 14 alumnes confinats a casa i l’Alzina, 3, mentre que l’institut Lluís de Requesens té 1 professor en quarantena. Pel que fa als positius registrats en els últims deu dies, a banda de l’esmentat de La Sínia, n’hi ha dos, un professor i un alumne, del Lluís de Requesens, dos alumnes de l’escola El Palau i un alumne del Sant Miquel.

Els dos instituts, els que més positius acumulen

Els dos instituts d’ensenyament secundari de la vila, el Lluís de Requesens i el Bernat el Ferrer, amb 48 i 38 casos respectivament, són els dos centres educatius de la vila que més positius acumulen d’ençà de l’inici del curs escolar. El Sant Miquel i el Virolai, altres dos centres del municipi que tenen alumnes de secundària, acumulen 21 i 12 positius respectivament.

En els centres d’educació infantil i primària els qui acumulen més positius en el conjunt de tota la comunitat educativa són Castell Ciuró amb 20 positius registrats i el Josep Maria Madorell amb 19. Segueixen, La Sínia amb 16, Pont de la Cadena amb 12, El Palau amb 9 i l’Estel amb 6. En canvi, l’escola l’Alzina no ha registrat cap positiu. Pel que fa a les llars d’infants, el Patufet ha tingut dos positius, el Rodó un i el Molí un altre, mentre que a la resta no n’hi ha hagut cap. I al Centre de Formació d’Adults Rafael Farré hi ha hagut 6 positius.

Augmenten els contagis en el conjunt de centres de Catalunya

Amb data 24 d’abril, dels 5.104 centres educatius que hi ha a Catalunya n’hi ha 6 de tancats, xifra que representa el 0,12% del total. La setmana anterior n’hi havia 5 de tancats i fa dues setmanes, 2. Hi ha 1.352 grups confinats que afecten 33.115 persones. En els darrers deu dies s’han registrat 4.554 positius dels quals 4.014 són alumnes, 532 docents i 8 personal extern. Des de l’inici del curs escolar el nombre de positius registrats s’eleva a 71.806 dels quals 63.437 són alumnes, 7.715 docents i 654 personal extern.

Josep Ferrer