escmadweb
L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’escola pública Josep Maria Madorell està duent a terme una campanya de crowdfunding (micromecenatge) a través de la plataforma Goteo amb l’objectiu de recollir diners per a poder dur a terme la segona fase de les obres de reforma del pati de l’escola.

Es tracta d’una proposta dels alumnes del centre per millorar l’espai de joc. En concret, i segons s’explica a https://ca.goteo.org/project/el-pati-un-espai-mes-d-aprenentatge es vol, entre altres, construir una sargantana on els més esportistes i agosarats posin a prova o habilitin els seus dots físics de forma lúdica; completar una aula a l’aire lliure on hi càpiga tota una classe; crear una tarima de fusta amb una àgora al seu voltant per fer representacions, comunicacions…; plantar tres arbres d’ombra al pati del sorral; acabar de delimitar la zona de l’estructura amb taulons de fusta; afegir sorra “ull de perdiu” sota la gran estructura lúdica de fusta; i fer reparacions diverses com esquerdes en alguns taulons de fusta o reomplir de sorra algunes zones del pati.

Les actuacions estan pressupostades amb 14.240 euros, però amb la campanya de micromecenatge s’han proposat arribar a una xifra més modesta, 2.823 euros. Tots els diners que sobrepassin aquesta quantitat òbviament seran benvinguts. A data 30 de maig, i just quan queda un mes per tancar la campanya, s’han recollit el 36% del mínim demanat, 1.040 euros amb 26 cofinançadors.

Les aportacions poden ser de 5, 10, 20, 50, 75, 100 i 500 euros. L’AFA agrairà les donacions de diferents formes depenent de la quantitat, des d’una menció a l’APP de l’associació fins a l’apadrinament d’un arbre.

Redacció

taules
Taules
sargantana
Sargantana
families-treballant1
Famílies treballant