patiweb

L’evolució de la pandèmia ha permès en el mes de maig reprendre les competicions de patinatge artístic. Les patinadores més grans del Club Patinatge Artístic Molins de Rei han participat en els campionats de Barcelona, han fet exàmens federatius per poder passar de categoria i el passat 29 de maig el club va organitzar un trofeu en el poliesportiu municipal.

En el Campionat de Barcelona Cadet grup A, disputat els dies 7 i 8 de maig, Maria Naranjo va acabar vintena. En el Campionat de Barcelona Cadet grup B celebrat el 15 de maig, Martina Cristòfol va obtenir la vuitena posició. En el Campionat de Barcelona Juvenil disputat el 29 de maig, Ivette Garcia va quedar tretzena.

Pel que fa als exàmens federatius han aconseguit canviar de categoria de la modalitat lliure, Lia Macias (cat. A); Berta Pahissa (cat. A); Ona Anglès (cat. B); Júlia Garicano (cat. D); Mireia Quesada (cat. D); Júlia Gálvez (cat. D); Sara Quintans (cat. D); Blanca Llopart (cat. D); Martina Fernández (cat. D); Mar Garcia (cat. D); Thais Gómez (cat. D).

De la modalitat de Figures Obligatòries passen de categoria, Lia Macias (cat. B); Ona Anglès (cat. C); Carla Casas (cat. C); Júlia Naranjo (cat. A); Maria Naranjo (cat. A).

En el trofeu organitzat pel Club Patinatge Artístic Molins de Rei aquests van ser els resultats obtinguts per les patinadores locals:

Categoria Mini, Nora Muñoz, 2a; Ona Roca, 3a; Emma Hernández, 4a; Ona Peidro, 5a.

Categoria H, Xana Garcia, 1a; Berta Alarcón, 4a; Bruna Muñoz, 6a, Noemí Capó, 7a; Mireia Capó, 8a

Categoria G, Ainara Davies, 1a; Vera Nicole, 2a; Ona Manzanares, 5a.

Categoria E, Carlota Brucart, 1a; Daniela Moreno, 2a; Carla Galán, 3a; Lucia Valero, 4a; June Macias, 5a; Berta de Lamo, 6a; Xènia Puertas, 7a.

Categoria Pre-D, Nil Creus, 1r; Sònia Farrés, 2a; Marta Soto, 7a.

Categoria D Major, Thais Gómez, 1a; Ainur Morales, 2a; Laia Viscarri, 3a; Laia Font, 4a; Laia Molina, 6a.

Categoria D Menor, Carla Peidro, 1a; June Frias, 10a.

Categoria Pre-C, Júlia Garicano, 1a; Júlia Gálvez, 3a; Martina Fernández; 4a; Mireia Quesada, 6a; Àfrica Gragera, 7a; Nadia Rosdelvall, 12a; Carla Agulló, 13a.

Categoria C, Blanca Llopart, 1a; Mar Garcia, 2a.

Categoria Pre B, Carla Casas

Categoria A, Lia Macias 1a; Berta Pahissa, 2a; Ona Anglès, 3a.

Categoria Certificat, Julia Naranjo, 2a; Abril Cáliz, 3a.

Agraïment a Meritxell Ruiz

Amb la represa de les competicions el Club Patinatge Artístic Molins de Rei volen agrair la tasca feta per la coordinadora de l’entitat Meritxell Ruiz, “que ha fet possible que durant tota la temporada passada i aquesta els patinadors i patinadores hagin pogut entrenar fent horaris i grups d’entrenament per encabir a tots i totes les patinadores respectant sempre els protocols Covid. Sense ella no hauria estat possible”, afirmen des del club.

Redacció