gimweb

El passat 10 d’abril les gimnastes de VO (Via Olímpica) van realitzar la primera fase de les trobades online de la Copa Catalunya de la categoria VO obtenint un total de 15 medalles, 6 d’or, 4 de plata i 5 de bronze

A VO3, Julia Abril va finalitzar 18a de la general i va obtenir la desena millor nota a l’aparell de terra mentre que Ariadna Ropero va acabar 25a i amb un meritori sisè lloc a terra

A VO4, Ariadna Soriano va finalitzar 9a a la classificació general amb la cinquena millor nota a sant, la setena a paral·leles i la novena a terra.

A VO5, Carlota Tomàs va guanyar la medalla d’or de la categoria, va ser primera també en paral·leles asimètriques, segona a terra, tercera a salt i sisena a barra; Elena I. Domínguez va acabar quarta a la classificació general amb una medalla de plata a salt, sisena a paral·leles asimètriques i quarta a terra; Ona Ollé va acabar cinquena de la general amb medalla de bronze a paral·leles i quarta a barra; i Paula Díaz va finalitzar en 15a posició a la classificació general. A més l’equip format per aquestes quatre gimnastes van guanyar la medalla d’or de la categoria.

A VO7, Eva Villanova va quedar subcampiona de la classificació general, va guanyar a terra i paral·leles asimètriques, va ser plata a barra i bronze a salt.

A VO8, Aina Aguilar va quedar 9a a la general; Georgina Guzmán va finalitzar 14a, Marina Olmo 16a i Xenia Coronas, 17a. A la classificació per aparells l’Aina va quedar 13a a paral·leles asimètriques i 10a a barra; Georgina va ser 8a a paral·leles; i Xenia Coronas 8a a salt. L’equip format per les quatre gimnastes va quedar quart de la categoria.

A V010, Olga Romero va obtenir la medalla de bronze a la general i per aparells va guanyar a barra i vas ser tercera a paral·leles.

Redacció