Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Des de dilluns 20 d’abril, els molinencs i les molinenques poden obtenir la seva mascareta gratuïta a les farmàcies de la vila presentant la seva targeta sanitària. A partir de la propera setmana, es podran adquirir més mascaretes  a un preu de 0,76 euros.

Els ciutadans i les ciutadanes que ho necessitin podran obtenir, des d’avui, una mascareta mostrant la seva targeta sanitària. És important recordar que la mascareta de persones grans o d’una persona vulnerable la podrà recollir un tercer. Això sí, aquesta persona haurà de presentar les targetes sanitàries de la persona a qui està fent l’encàrrec.

La distribució d’aquest material sociosanitari es farà prioritzant, primerament, les persones vulnerables laboralment actives o les persones que presentin símptomes respiratoris; en segon lloc, les persones laboralment actives; en tercer lloc, les persones vulnerables que no puguin evitar sortir de casa i, finalment, la resta de la població.

Cada ciutadà té assignada la primera mascareta gratuïta. Les següents, a partir del 28 d’abril, tindran un cost de 0,76€.

Salut demana a la ciutadania responsabilitat social; és important respectar les prioritats i evitar llargues cues a les farmàcies. La Generalitat anirà reposant l’estoc segons disponibilitat.