L’ Associació d’Empresaris i Propietaris del Pol. Ind. El Pla ha creat una pàgina web davant la necessitat d’informar de l’activitat de les empreses ubicades a El Pla i fomentar el networking entre elles

Els empresaris i propietaris del Polígon El Pla ja compten amb una pàgina web oficial que els ajudarà a donar a conèixer els seus negocis a través d’internet amb un directori d’empreses que pretén, sobretot, potenciar el Km0 en Molins de Rei.

A començaments de la pandèmia l’associació va trucar a totes les empreses ubicades al polígon industrial el Pla per preocupar-se per l’estat de salut dels empresaris i treballadors i per saber en quina mesura els estava afectant la crisi provocada per la Covid-19. A conseqüència d’aquest estudi, l’associació va començar a crear el web amb l’objectiu de potenciar, donar a conèixer els negocis aquí ubicats i fomentar sinergies entre totes les empreses de Molins de Rei; tanmateix, es poden trobar diferents apartats, com la historia del polígon i de l’associació, un directori amb les diferents activitats empresarials, ofertes especials de les empreses pels associats, informació de naus i locals disponibles, notícies d’actualitat i un espai per poder fer publicitat.

L’Associació d’Empresaris i Propietaris Pol. Ind El Pla és una associació sense ànim de lucre fundada l’any 2006 que compta amb més de 70 socis i que  té com a eixos cardinals la defensa dels interessos tant d’empresaris com de propietaris del polígon, el manteniment de les infraestructures del mateix, fomentar el networking empresarial (treball en xarxa) i la representació de tots davant les administracions públiques. Podreu accedir al web de l’associació amb el següent link.