Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei 

Els casals d’estiu municipal ja han arribat a la seva fi. Al casal d’estiu municipal 245 infants de Molins de Rei, de 4 a 14 anys, i 258 a la ludoteca Juga’t l’estiu, han participat de les activitats d’estiu 2020

Les activitats s’han organitzat amb les màximes mesures de seguretat i higiene marcades per les autoritats, on els infants han après les mesures de prevenció d’una manera lúdica i pedagògica.

Enguany més que mai l’objectiu en l’organització de les activitats d’estiu per als infants de la població, ha estat amb l’ànim de cobrir amb activitats educatives i de lleure una part del període de vacances escolars, on després d’un llarg confinament han sigut un espai de retrobament i socialització amb altres infants; enguany la diversitat d’infants ha estat molt important amb nens i nenes de totes les escoles del municipi.

El casal d’estiu  s’ha desenvolupat des de les 9 a les 13 h del matí, a l’escola La Sínia des del 29 de juny al 31 de juliol. A més s’ha pogut gaudir dels següents serveis complementaris:

  • Acollida matí, de 8 a 9 h
  • Menjador, de 13 a 15,30 h

El centre d’interès de les activitats ha girat al voltant del mar.

L’altra activitat ha estat Juga’t l’Estiu, organitzada durant les tardes, al Centre Cívic l’Àngel i el Centre Comunitari Pont de la Cadena i gràcies a la regidoria d’Infància i Famílies de l’Ajuntament de Molins de Rei, destinada per als infants de 4 a 12 anys de la vila.

S’ha ofert un ampli ventall d’activitats pels infants per al seu lleure, per a la seva educació i, alhora, que facilitin la conciliació familiar dels pares i mares.

Juga’t l’Estiu ha estat un espai on els infants han pogut aprendre jugant i divertint-se, tot desenvolupant la seva imaginació i creativitat amb altres infants, d’acord amb les seves preferències. El funcionament de l’activitat ha potenciat l’autonomia de l’Infant, que en tot moment ha pogut escollir l’espai de joc i ha estat dinamitzada per monitors i monitores de les entitats de lleure educatiu de la vila.

Aquesta activitat s’ha desenvolupat des de les 17 a les 20h , a l’escola Pont de la Cadena, i s’ha realitzat des del 29 de juny al 24 de juliol.

El nombre total d’inscripcions a totes les setmanes a Juga’t l’estiu ha estat de 901 infants.

Una novetat que pot gaudir durant aquest estiu és la ludoteca online http://www.molinsderei.site/estiuonline/ on trobaràs una proposta d’activitats i recursos molt divertits a fer sense sortir de casa, o compartint amb els amics i família.