L’equip de Molins de Rei, liderat per Eduard Català, participa en aquesta prova de resistència des del 1996, en la qual ha assolit set vegades la victòria. Aquest any es tornaran a vestir per segona vegada amb el color verd de la marca Kawasaki, defensant el dorsal número 1 com a guanyadors de la cursa de l’any passat.

Fins ara, els mecànics i pilots de l’equip han realitzat diverses sessions de prova als circuits d’Albacete, Alcarràs i Barcelona-Catalunya, en les que s’han millorat petits detalls mecànics i s’ha ajustat la conducció de la nova Kawasaki Ninja ZX10R, una evolució de la moto de l’any passat.

El passat dijous 20 de juny, el Kawasaki Català Aclam va presentar l’equip amb què concorrerà a la 25a edició de les 24 Hores de Motociclisme 2019 al local del seu patrocinador principal, l’Aclam Guitars Club de Barcelona, un espai ambientat amb més de 200 guitarres i una àmplia col·lecció de motos clàssiques.

A l’acte de presentació es va donar a conèixer la nova moto i els quatre pilots que han de conduir l’equip cap a una nova victòria. Tres d’ells ja han participat amb l’esquadra molinenca en anteriors edicions de les 24 Hores. El pilot mallorquí Kike Ferrer, amb un ampli palmarès com a campió d’Espanya de velocitat, serà a l’equip per tercera vegada. Julien Pilot, el qui va ser el més ràpid i competitiu de l’equip vencedor del passat 2018, torna amb el Kawasaki Català Aclam. Kevin Denis, un pilot més tranquil però que aporta constància, també ha volgut tornar a competir al Circuit de Barcelona-Catalunya. Finalment, la nova incorporació per a aquesta edició de 2019 és Anthony Loiseau.

Aquesta nova edició de la tradicional prova reina de la resistència a casa nostra s’espera amb molta il·lusió i ganes de mantenir el dorsal número 1 per part de tot l’equip. “No és una pressió per a nosaltres sinó una il·lusió” deia el director tècnic, Eduard Català, “Portem el número 1 perquè l’any passat vam fer les coses bé. No vol dir que tinguem l’obligació de guanyar; aquest any tots partim des de zero i en les mateixes condicions”.

El Llaç Nº 556 Juny 2019_Redacció