Després de vint-i-una hores liderant la carrera,  l’equip dirigit per Eduard Català puja  per setena vegada  a l’esglaó més alt del podi de la cursa de resistència motociclista, tal com ja havia fet en les edicions dels anys 2003, 2005, 2006, 2008, 2009 i 2012.

Des de aleshores  l’equip buscava repetir aquesta victòria sense sort. Sis anys després, i coincidint amb el canvi  de moto (abans corrien amb la marca Suzuki) , han pogut assolir el seu setè triomf gràcies a la regularitat dels seus quatre pilots -Kike Ferrer, Julien Pilot, Kevin Denis i Ricardo Saseta-  i a la bona feina de tot l’equip, que ha estat treballant durant molts mesos per preparar minuciosament la prova.

Aquest any, des del primer moment les coses es van posar de cara per al Kawasaki Català Aclam Team, ja que els temps enregistrats  en els entrenaments classificatoris del divendres els van permetre obtenir la pole position a la graella de sortida. Els rivals directes del Kawasaki Català Aclam, el Yamalube Folch i el Proelit Racing, es van haver de retirar a la tercera hora de la cursa després d’una renyida lluita pel lideratge en la que es va acabar imposant l’equip Kawasaki. A partir d’aquest moment, els de Molins de Rei van anar refermant l’ avantatge sobre els seus perseguidors més immediats fins a assolir la victòria. Per altra banda,  el pilot francès Julien Pilot  va ser el més ràpid d’aquesta 24a edició de les 24 Hores de de Motociclisme de Catalunya.

Esperem que la col·laboració dels de Molins de Rei amb la  marca Kawasaki i amb Aclam continuï garantint  l’èxit per a futures edicions de les 24 Hores.

El llaç Nº 546 Juliol 2018