waterfemweb
L’equip absolut de waterpolo femení del Club Natació Molins de Rei ha guanyat amb solvència la fase d’ascens que s’ha disputat entre el 28 i el 30 de maig a la Piscina Municipal de Molins de Rei. El conjunt entrenat per Aleix Castillo es jugarà l’ascens a Primera Nacional, la segona divisió del waterpolo femení, davant de l’Askartza Claret de Leioa (Biscaia), segon classificat de l’altra fase d’ascens.

El CN Molins de Rei va debutar en aquesta fase davant del Club Natació Caballa de Ceuta a qui va derrotar per 20 a 3; en el segon partit va guanyar al Tenerife Echeyde per 16 a 5; i el darrer matx del campionat, jugat davant el Cuartel del Mar de Chiclana, la victòria va ser per 11 a 3. Les waterpolistes molinenques van tancar aquesta fase amb 47 gols a favor i només 11 en contra.

El proper rival i definitiu per aconseguir l’ascens de categoria serà l’equip basc de l’Askartza Claret de Leioa en una eliminatòria a doble partit que molt probablement es jugarà els dies 19 i 26 de juny i amb la tornada a la piscina de Molins de Rei. L’altra eliminatòria la jugaran el Tenerife Echeyde, segon de la fase d’ascens disputada a la vila contra el Mallorca WC primer de l’altra fase. Els guanyadors d’aquestes dues eliminatòries pujaran a Primera Nacional.

En cas d’aconseguir l’ascens significarà “recuperar el lloc que ens pertoca dins el waterpolo femení català”, afirma el president del Club Natació Molins de Rei, Jaume Mas.

L’equip arribaria a aquesta categoria en només tres temporades que són les que porten competint com a equip després que el 2014 es prescindís de l’antic conjunt sènior per la manca de jugadores del planter. Des de llavors el club ha anat formant waterpolistes en categories inferiors per poder nodrir a l’equip sènior.

Redacció

Fotografies extretes del Facebook del Club Natació Molins de Rei