Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament lamenta la decisió i el desdeny de l’empresa Ortiz Construccions y Proyectos cap a Molins de Rei i els seus ciutadans i ciutadanes

L’empresa Ortiz Construccions y Proyectos abandona als molinencs i les molinenques amb la decisió de rescindir el contracte per a les obres de millora de l’estació de ferrocarril

L’empresa encarregada, fins al moment, de la reforma de l’estació, Ortiz Construcciones y Proyectos, vol abandonar les obres previstes i ha sol·licitat la rescissió del contracte per executar les obres de millora i accessibilitat de l’estació de trens de Molins de Rei. Aquestes actuacions sumaven un pressupost total de 5.098.790 €.

El 16 de març passat es va signar l’acta d’inici d’obres i amb una decisió unilateral incomprensible,  l’empresa Ortiz Construcciones y Proyectos,  ha expressat la seva voluntat de  rescindir el contracte.

Dies enrere, el batlle de la vila, Xavi Paz, va enviar una carta a la directora de Rodalies de Catalunya, la Sra. Mayte Castillo, per sol·licitar-li més informació de la situació actual donat que després de l’estat d’alarma , no s’havien iniciat les obres.

Un cop coneguda la decisió de l’empresa  –i amb un profund malestar –, l’Ajuntament de Molins de Rei fa publica  avui l’exigència expressa a Renfe i Adif per accelerar, tot el que sigui possible, els nous tràmits per a la contractació d’una nova empresa que porti a terme les obres previstes a l’estació de la vila. Malauradament, no es compliran els terminis previstos i l’Ajuntament vol escurçar tot el que sigui possible aquest nou entrebanc.

L’alcalde, Xavi Paz, ha assenyalat “que des de la voluntat ferma i d’entesa, el Govern de l’Ajuntament de Molins de Rei serà exigent amb RENFE perquè realitzi les obres de l’estació de la vila” i ha destacat “que es tracta d’una demanda històrica i necessària per a tots els molinencs i molinenques, i per als més de 10.000 usuaris diaris que té la nostra estació”.

Notícia relacionada:

S’ajornen les obres de millora de l’estació de Renfe


Nota de premsa de Renfe