logo imatge destacada 1200x600

Article d’El Llaç nº 569 – Gener 2021

La pàgina web de la nostra revista ha assolit 311 visualitzacions diàries de mitjana durant l'any passat, un total de 95.010 visualitzacions des del mes de març fins a finals d'any.

L’aparició de la pandèmia a començaments de l’any passat va dificultar les activitats presencials que requereix la confecció de l’edició en paper de la revista. Per a compensar aquesta deficiència vam decidir potenciar l’edició digital d’El Llaç, iniciativa que ha estat un èxit notable. Des del passat mes de març, l’equip de redacció duem a terme la difusió per internet de les notícies d’actualitat de la vila i altres informacions d’interès pels molinencs.

La gran quantitat de notícies que ha generat el seguiment de la pandèmia, i el gran interès del públic per conèixer-les, ha estat un factor important pel creixement i consolidació d’una publicació digital que volem continuar perfeccionant.

Des del Consell de Redacció de la revista esperem que l’interès per la nostra edició digital segueixi augmentant durant l’any que hem començat a mesura que els nostres subscriptors i tots els molinencs incrementin les visites a aquesta publicació, en la qual es pot trobar un ampli ventall de notícies i opinions, renovades diàriament, que permeten seguir puntualment les novetats de la vila en els aspectes polítics, sanitaris, urbanístics, culturals, associatius, d’ordre públic, etc.

Volem destacar que les notícies que han tingut més ressò durant l’any 2020 han estat les referents a les ocupacions d’immobles, sobretot els conflictes violents que s’han produït al carrer Major durant el mes d’agost, i les que fan referència a la incidència de la pandèmia a la nostra vila, a més de les qüestions urbanístiques i les incidències d’ordre públic.

A continuació us oferim una relació de les quinze notícies que més visualitzacions han obtingut durant el 2020. Totes les podeu trobar a www.elllaç.cat clicant al botó de cerca que trobareu a la part superior dreta de la pàgina principal de la web i escrivint el titular de la notícia.

17 d’agost. Una nova baralla amb els ocupes del carrer Major acaba amb una persona ingressada en un centre sanitari (1.859 visualitzacions)

2 d’agost. Detenen a dues persones per amenaces en un nou conflicte en els habitatges ocupats del carrer Major (1.709 visualitzacions)

30 d’octubre. Els centres escolars de la vila tenen 14 classes tancades amb 387 persones confinades (1.682 visualitzacions)

13 d’octubre. Molins de Rei registra un risc de rebrot de 779,83 i el nivell de transmissió de la COVID-19 (1.257 visualitzacions)

14 de desembre. Detenen a l’autor d’un robatori a l’Estanc Miret (1.233 visualitzacions)

20 de maig. La Guàrdia Urbana frustra un intent d’ocupació d’un habitatge de la vila (1.118 visualitzacions)

7 de maig. Ocupes entren en tres habitatges del carrer Major (974 visualitzacions)

16 d’octubre. Pedra desapareguda (971 visualitzacions)

26 de maig. S’enderroca l’edifici de la Ferreteria Ustrell (839 visualitzacions)

20 d’octubre. Dimiteix el president de la Unió de Botiguers (820 visualitzacions)

18 de maig. L’Ajuntament de Molins de Rei aprova un nou calendari fiscal (708 visualitzacions)

16 de setembre. Pas de vianants conflictiu i perillós (699 visualitzacions)

4 de novembre. Roben una trentena de mòbils del Phone House del carrer Major (637 visualitzacions)

11 de setembre. El risc de rebrot i el nivell de transmissió de la COVID-19 a Molins de Rei són dels més alts de la província de Barcelona (632 visualitzacions)

15 de setembre. L’Ajuntament tapia un habitatge del carrer Rafel Casanova després d’un intent frustrat d’ocupació (611 visualitzacions)

Romà Català