Comunicació de l’Associació Molinenca de Tast

Davant de la situació actual de pandèmia i la responsabilitat que volem mantenir de seguretat de les nostres activitats comuniquem:

  • Que seguirem treballant per fer activitats segures i mantenint les mesures de seguretat que ens demanen les autoritats.
  • Que hem ajornat les activitats que estàvem preparant, que volien donar suport a l’hostaleria i als cellers, que s’han vist greument afectat per les mesures aplicades.
  • Que en funció de si la situació s’allarga, tornarem a fer tastos virtuals

Tast Solidari pro Afanoc (Suport als nens amb càncer i a les seves famílies)
Donada la dificultat de fer previsions i la dificultat de poder realitzar el tast Solidari tal com ens agradaria, hem decidit que aquest any no el farem.
Tot i això, Afanoc segueix necessitant el nostre suport i de la resta d’activitats que es realitzen a Molins de Rei a través de l’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei. En aquest sentit, ens afegirem a la subhasta Solidària que organitza l’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei, amb una petició als cellers d’ampolles amb format màgnum d’anyades antigues o ampolles especials. Ampolles molt especials per una causa molt especial.

Moltes gràcies. Salutacions
Molinenca de Tast