Nota de premsa Premis Enderrock

Coincidint amb la retransmissió del seu primer videoclip per TV3, s’anuncia la seva nominació als també anomenats Premis de la Música Catalana. Aquests són els premis de música més importants de Catalunya des de la seva creació al 1994.

Nominat com a Millor treball de hip-hop i músiques urbanes del 2020“El vol de la sisí” és l’àlbum debut d’En Llem, un EP de 7 cançons que, tot i estar en aquesta categoria, té un estil bastant complicat de definir. Alguns mitjans de comunicació com l’iCat de Catalunya Ràdio han anomenat “narrativa poètica sobre ritmes rap/indie amb aires de pop metafísic”.

El disc ha estat produït íntegrament per en Deps al RoomLab Estudi de Sant Bartomeu de la Quadra (Molins de Rei) i conta amb la col·laboració d’altres molinencs com en Pol Baquedano a la guitarra elèctrica i el baix.

El funcionament dels Premis Enderrock consta de varies fases. Primer hi ha una selecció dels millors treball de l’any escollits per la Crítica, formada per la redacció de la publicació i una trentena de periodistes d’arreu dels Països Catalans. Seguidament ens trobem amb varies fases de votació popular, on la primera acabarà el 7 de febrer.

“El vol de la sisí” és un un treball autoeditat, és a dir, és música independent, això fa més sorprenent la seva nominació a un premis plens de treballs discogràfics procedents dels millors segells nacionals. Si vols donar suport al artista i a la música de la vila podreu votar des de la pàgina www.enderrock.cat/votaciopopular , ús haureu de registrar i després entrar de nou la pàgina per realitzar el vostre vot.