Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei organitza el pròxim dimecres 25 de novembre una xerrada via Zoom per empoderar les dones a emprendre, potenciar el seu talent i la seva capacitat de lideratge. L’activitat està organitzada dins del marc dels actes del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

Dins del marc del programa dels actes del 25N de la regidoria de feminismes, la regidoria d’Empresa organitza aquesta xerrada en línia amb la finalitat de revertir els obstacles amb els quals encara es troben moltes dones en el moment d’emprendre i potenciar el talent emprenedor femení.

Durant la conferència, que anirà a càrrec de la coach Susanna Artó, s’analitzaran els aspectes més rellevants per assolir l’èxit com a emprenedores: què tenen en comú les emprenedores i empresàries d’èxit; com posar el focus a trobar solucions a les barreres;  empoderament i autoconfiança en la capacitat i el talent propi per emprendre, i foment de l’autolideratge i la confiança.

La trobada en línia tindrà lloc a la plataforma Zoom demà dimecres 25 de novembre, de 10 a 11.30 h. L’acte és gratuït i està adreçat a empresàries, emprenedores i  persones interessades en l’emprenedoria d’èxit.

Per a més informació i inscripcions: www.espaiempresa.cat o al 93 680 02 97.