encant12.2web

Les quatre parades dels Encants que divendres de la setmana passada es van ubicar en el passeig del Terraplè davant de la biblioteca el Molí s’han recol·locat en l’espai ocupat per la majoria de paradistes.

L’Ajuntament, fent cas a la petició dels paradistes desplaçats de llocs i a la Junta dels Encants, els ha pogut reubicar en espais del Terraplè que estaven sense ocupar per malaltia o per traspàs de parada del concessionari assignat en aquell espai.

Els paradistes afectats han acceptat el nou lloc que els ha estat concedit malgrat que hagin pogut perdre metres lineals d’exposició. I és que segons els afectats, estant davant de la biblioteca havien perdut venda perquè la gent, com que no està acostumada, no s’havia desplaçat fins a aquesta ampliació dels Encants.

Fonts de l’Ajuntament han indicat que aquesta mesura no és definitiva sinó provisional mentre el titular de l’espai no el reclami. Quan això succeeixi les parades afectades es tornaran a posar on es van situar el passat 5 de febrer, en el passeig del Terraplè en el tram entre el carrer Molí i la plaça U d’Octubre.

Els Encants comptaven aquest divendres 12 de febrer amb un total de 59 parades, segons un recompte fet pel col·laborador d’El Llaç, Vicenç Joan Camps que és l’autor de les dues fotografies que acompanyen aquest text.

Josep Ferrer