Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

El proper 10 de març tindrà lloc el sorteig de la primera fase de la promoció d’habitatges del barri de les Guardioles. L’adjudicació dels 52 habitatges en venda es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Molins de Rei.

Davant la crisi sanitària provocada per la Covid-19, i d’acord amb les mesures sanitàries necessàries, el sorteig no es podrà fer amb públic presencial. És per això que l’Ajuntament de Molins de Rei i l’IMPSOL faran una retransmissió en directe el proper 10 de març, a les 18 h, perquè tothom que així ho vulgui pugui seguir el sorteig a través del canal de Youtube de l’Ajuntament i d’aquest enllaç:  https://youtu.be/8va3zi6yFWE.

Recordem que aquesta primera promoció d’habitatges de protecció oficial forma part de la construcció de 56 habitatges, 52 dels quals  estan en venda i seran els que se sortejaran, i 4 seran gestionats per l’Ajuntament. A més, aquesta nova obra tindrà 110 places d’aparcament de cotxes, 28 de motos i 50 trasters.

Per altre banda, ja s’ha fet públic el llistat definitiu dels sol·licitants admesos. El document que recull el registre indica a l’esquerra dels cognoms dels titulars el número amb el qual aquestes persones participaran el proper 10 de març al sorteig. Pots consultar aquest document a:

https://cercadorhabitatges.amb.cat/Arxius/Documents/Promocio/156/94e9bf29-a4f7-4aff-862e-6b7e49e48f50.pdf