Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

L’ajuntament demana a la ciutadania que canviï els seus hàbits de consum i que prioritzi els serveis, els comerços i els establiments de restauració de Molins de Rei.

Molins de Rei endega una campanya per comprar al comerç local. Ho fa amb un vídeo en què es visualitza el canvi a positiu que comporta per a la gent, i per a tota la comunitat, aquest canvi d’hàbits de consum. És per això, que l’Ajuntament anima a tota la població a compartir el vídeo a través de les xarxes socials i de WhatsApp, utilitzant l’etiqueta #aMolinsmillor –lema de la campanya-, cada vegada que compri o contracti un servei a un establiment o local de la vila, bé sigui una botiga, un bar, un restaurant, una perruqueria o qualsevol dels molts establiments comercials de Molins de Rei.

El vídeo s’ha produït, realitzat i editat íntegrament a Molins de Rei i compta amb la participació de la popular actriu Mercè Martínez –apareix a Plats bruts, Vent del plà, Porca misèria, La Riera, Maremar,…entre d’altres- i del doblador Lluís Posada -ha doblat veus a actors com Leonardo DiCaprio, Jim Carrey, Brad Pitt, Johnny Depp,…entre d’altres-. Ambdós resideixen a Molins de Rei.

El vídeo és la primera d’un seguit d’accions que l’Ajuntament emprendrà en les properes setmanes per estimular la reactivació del teixit econòmic local i on l’alcalde, Xavi Paz, ha volgut ressenyar “la vital importància del teixit social, productiu i econòmic que representa el comerç de proximitat per la vila de Molins de Rei. Ara més que mai, cal el suport i comprensió de tota la ciutadania vers el nostre comerç local”.