Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei ha donat la benvinguda a quatre noves agents cíviques, que vetllaran per la millora de la convivència, el respecte i el civisme a la vila durant els pròxims 10 mesos. La contractació forma part d’un pla d’ocupació per a persones en situació d’atur, impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

El consistori ha rebut les 4 noves agents cíviques que de dilluns a dissabte recorreran els carrers de la vila per oferir un servei de proximitat als ciutadans i ciutadanes de Molins de Rei.

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, ha afirmat que “aquesta és la primera vegada que oferim 10 mesos de contractació als nostres agents cívics. Això ens permet anar més enllà i no només vetllar per l’adequació dels protocols en escoles, via pública, restaurants i terrasses, sinó també que aquestes persones siguin l’altaveu de les campanyes informatives i de conscienciació que llancem des de l’Ajuntament”.

Durant la benvinguda, el cap de la Guàrdia Urbana, Juan Antonio López, ha explicat que la idea és que les agents estiguin presents sobretot a la zona centre de la vila i que al llarg de la setmana “aniran alternant, prioritàriament, el barri de la Granja, barri del Canal i la carretera, que representen les zones més conflictives de la vila”.

Finalment, Miquel Zaragoza, regidor de la Guàrdia Urbana, ha destacat la importància d’aquesta figura a la vila, perquè “ens permetrà tornar al nostre model de proximitat. La vostra figura és clau, perquè ens permetrà detectar millores a Molins de Rei a través de l’observació i la interacció amb la gent”.