Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament inicia la senyalització de l’espai públic per garantir les mesures de distanciament
social necessàries per combatre la crisi sanitària provocada per la COVID-19

El consistori de Molins de Rei inicia una nova actuació a l’espai públic. A diversos carrers de la vila, la ciutadania es trobarà cartells i vinils que recorden la importància de circular unidireccionalment o amb un únic sentit per vorera, o bé, l’obligatorietat de mantenir, i com amínim, un metro i mig de distància física entre persones.

L’Ajuntament de Molins de Rei vol garantir la seguretat de la ciutadania i la distància física que recomanen les autoritats sanitàries als espais públics de la vila. Alhora, es vol conscienciar a lapoblació de la importància de ser responsables per fer possible la nova normalitat.

Així doncs, el nombre de carrers amb vinils anirà creixent al llarg dels pròxims dies, i a horesd’ara, ja s’han realitzat actuacions al Passeig del Terraplè i als carrers Menéndez Pelayo, Felip Canalies i Molí -amb la senyalització de “distància social de 2m”-, als carrers Sant Miquel, Major, Ponent i Boters –on s’ha pintat “circula per la vorera dreta”-, i alhora, s’han col·locat cartells de “distància 2m” a Plaça Catalunya i als carrers Rafael Casanova, Doctor Barraquer, Doctor Miquel Tort i al Doctor Rubió i Ors.

Constatar, que aquestes mesures se sumen a les ja adoptades amb anterioritat, com per exemple, el tancament al trànsit el centre de la vila, durant els caps de setmana, per transformar-ho en zona de vianants i garantir així la distància social i la seguretat.