Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Serà mentre el municipi es trobi a la fase 1, i amb conseqüència, existeixin limitacions de mobilitat a través de les  franges horàries de passeig i esport derivades de l’estat d’alarma.  

L’Ajuntament de Molins de Rei ha publicat avui un decret, per fixar les 23 hores com a hora límit, d’ocupació de la via pública per terrasses de bars i restaurants amb coherència amb les franges horàries decretades a la fase 1 de l’estat d’alarma. Es necessari  garantir al màxim el control  per evitar un possible rebrot de la COVID-19 mitjançant  la correcta separació, el distanciament social i les  mesures higièniques que recomanen les autoritats sanitàries.

Constatar, que aquesta mateixa setmana l’Ajuntament de Molins de Rei ha donat llum verda a una condonació del 75% de la taxa de terrasses pels establiments comercials de la vila, alhora que, i de forma temporal i excepcional, es podrà ampliar l’espai de la via publica destinat a  terrasses  per poder mantenir el mateix nombre de taules autoritzades.

Notícia relacionada:

Bars i restaurants tindran una bonificació del 75% en la taxa de terrasses 2020