preincripweb

Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Aquest any, la majoria de les jornades de portes obertes dels centres educatius de Molins de Rei es faran virtualment i durant les dues primeres setmanes de març.

El consistori de Molins de Rei ha preparat un nou espai al web municipal per proporcionar informació i guiar les famílies de Molins de Rei que hagin de preinscriure  o matricular els seus fills i filles als centres educatius de la vila.  

El web municipal conté la guia Orientacions per triar escola a la pàgina web https://www.molinsderei.cat/preinscripcio/, amb tota la informació necessària per iniciar el procés d’elecció del centre escolar. En aquest espai, també hi ha els enllaços a totes les escoles del municipi amb  la informació de les jornades de portes obertes, ja siguin telemàtiques o presencials, entre més informació.

Alhora, en el nou apartat del web cal destacar  l’Oferta educativa de la vila, un dossier informatiu creat i actualitzat per ajudar a fer correctament la preinscripció i la matriculació a qualsevol dels centres educatius de Molins de Rei. Es pot consultar a: https://www.molinsderei.cat/wp-content/uploads/2021/02/Oferta-educativa-Molins-de-Rei-2021-2022.pdf.

Recordem que el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que la preinscripció per al curs escolar 2021-2022 tindrà lloc durant els següents dies: del 15 al 24 de març, el segon cicle d’educació infantil i primària; del 17 al 24 de març, l’educació secundària obligatòria; de l’11 al 17 de maig, batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny, i, finalment, del 25 al 31 de maig, cicles de grau superior de formació professional i d’arts plàstiques i disseny. El procediment es durà a terme de forma telemàtica, però es donarà el suport necessari a aquelles famílies participants en el procés que no disposin dels mitjans.

Portes obertes a Molins de Rei

La majoria de les portes obertes als centres educatius de Molins de Rei es faran en format virtual i durant les primeres dues setmanes de març. Així, ho faran virtualment  l’11 de març, l’Escola Castell Ciuró; del 4 al 10 de març, l’Escola Alzina; el proper 3 de març, l’Escola el Palau; del 2 al 9 de març, l’Escola Josep M. Madorell; del 5 al 9 de març, l’Escola Estel, i el 10 de març, l’Escola Pont de la Cadena. Pel que fa als instituts, el 8, 9 i 11 de març serà la de l’Institut Lluís de Requesens i el 4 i 10 de març, la de l’Institut Bernat el Ferrer.

Faran les visites presencialment i amb cita prèvia  l’1, 2 i 3 de març l’Escola La Sínia; el 3, 4 i 6 de març,  l’Escola Pont de la Cadena; el 7 de març, el Col·legi Virolai; el 6 de març, el Col·legi Sant Miquel de Arcàngel, i el 4 i 10 de març, l’Institut Bernat el Ferrer.