infopartweb

Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Aquest segell garanteix que els ciutadans i les ciutadanes disposen de la informació bàsica i transparent sobre el municipi.

La Universitat Autònoma de Barcelona ha atorgat a l’Ajuntament de Molins de Rei el seu 5è segell Infoparticipa 2020 de transparència. L’obtenció d’aquest guardó certifica que el portal web del consistori està oferint a la ciutadania la informació necessària i de forma transparent.  

L’avaluació  indica que www.molinsderei.cat recull el 92,31% dels indicadors. És a dir, s’han aconseguit 48 dels 52 indicadors de transparència que fixa la UAB.

A més, Molins de Rei és una de les 135 administracions catalanes que han aconseguit el Segell Infoparticipa de les més de  900 administracions que hi participen a Catalunya. 

La regidora de Transparència, Ainoa Garcia, assegura que “estem molt satisfets amb el resultat. Aquest segell ens indica que estem en el camí correcte. Seguirem treballant per facilitar l’accés a la informació als molinencs i les molinenques, i per millorar el nostre portal web.

Per la seva banda, l’alcalde, Xavi Paz, manifesta que “aquest Ajuntament treballa diàriament per la comunicació de la informació de manera transparent, rigorosa i accessible per als nostres vilatans i vilatanes. L’aval de l’Infoparticipa certifica la feina i l’avanç en aquesta matèria que l’equip de govern vol potenciar”.  

Consulta els resultats de l’avaluació a mapainfoparticipa.com.