Comunicat de l’Ajuntament de Molins de Rei:

Demà, dia 13, se suspenen temporalment les activitats i esdeveniments al municipi previstos i es tanquen els equipaments municipals

L’Ajuntament de Molins de Rei posa en marxa un protocol preventiu per contenir la incidència del coronoavirus (COVID-19) i anuncia la suspensió de tots els esdeveniments municipals previstos durant els propers 14 dies.

Les mesures adoptades s’han decidit avui mateix, a la reunió de coordinació de seguiment del coronavirus de l’Ajuntament de Molins de Rei i s’ha acordat activar el Centre de Coordinació Municipal (CECOPAL).

L’Ajuntament de Molins de Rei aplica mesures preventives d’actuació el coronavirus (Covid-19). El consistori ha constituït un comitè de crisi, liderat per l’alcalde, Xavi Paz, i format per responsables polítics i tècnics de la corporació, que s’encarrega d’avaluar periòdicament la situació d’àmbit municipal i de prendre les mesures necessàries per protegir tant el conjunt de la població com a tota la plantilla de treballadors i treballadores municipals.

En el marc d’aquesta comissió, s’han definit els circuits d’actuació i s’han valorat diferents escenaris segons el desenvolupament dels esdeveniments. La Generalitat ha activat el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per a emergències associades a malalties transmissibles de risc potencialment alt.

Per aquest motiu, les mesures recullen les directrius des de la Generalitat de Catalunya i el Govern de l’Estat espanyol. Se suspenen temporalment totes les activitats i esdeveniments municipals amb concentració de persones entre el 13 i el 26 de març.

Per tant, són objecte de tancament els equipaments cívics i culturals de la Vila (Biblioteca el Molí, Federació Obrera, centre cívic de l’Àngel, Centre Comunitari Pont de la Cadena,  Carpa Mariona, Espai Jove, La Gòtica, Punt de comerç del Mercat Municipal, el Museu Municipal), per la gent gran (casal d’avis centre vila, casal d’avis 1r de Maig) i equipaments esportius (la Zona Esportiva Ricard Ginebreda, Camp de Fútbol Josep Raich, la piscina municipal, el poliesportiu municipal, Pavelló de la Sínia,  les pistes de petanca, els espais esportius de l’Espai de Collserola) així com, el mercat dels encants de divendres.

Finalment, es suspenen les activitats d’ús social als centres educatius i es suspèn l’activitat als serveis educatius de l’Escola Municipal de Música Julià Canals, el PFI-PTT, les escoles bressol El Rodó, La Traca i el Molí i les activitats formatives del COT.