Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei i Renfe 

Renfe té pressupostat més de 7 milions d’euros per dur a terme aquestes actuacions

Aquest matí, representants de l’Ajuntament de Molins de Rei encapçalats per l’alcalde Xavier Paz s’han reunit de forma telemàtica amb la directora de Rodalies, Mayte Castillo i el responsable d’obres a estacions de Rodalies de Renfe, Cecilio Gómez.

El motiu d’aquesta reunió ha estat fer un seguiment dels procediments que Renfe està duent a terme per resoldre el contracte amb l’empresa Ortiz Construcciones i les mesures que s’estan desenvolupant per accelerar els terminis de nova adjudicació.

Renfe ha recordat el seu compromís de mantenir la inversió  prevista en aquesta estació que disposa d’un pressupost superior als 7 milions d’euros.

Desistiment unilateral de l’empresa Ortiz i Construcciones

El passat mes de juliol, l’empresa Ortiz Construcciones y Proyectos va sol·licitar la rescissió unilateral  del contracte per executar les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació de Molins de Rei.

Renfe ha fet tot el que estava al seu abast per poder realitzar aquestes actuacions però l’empresa adjudicatària no ha tingut voluntat per fer-ho deixant tirats als més de 10.000 viatgers diaris que utilitzaven l’estació de Molins de Rei.

El passat 16 de març es va signar l’acta d’inici d’obres i per raons alienes a l’operador la voluntat d’Ortiz Construcciones y Proyectos ha estat rescindir el contracte a base de diferents al·legacions a les que Renfe ha anat donant resposta.