ajweb2

Comunicat de l’Ajuntament de Molins de Rei i del sector de la restauració i l’hostaleria

L’Ajuntament de Molins de Rei i el sector de la restauració anuncien que la bonificació de la taxa de les terrasses dels bars i restaurants de Molins de Rei serà del 100%.

Sent plenament conscients de la realitat que ha sofert i està travessant el sector de la restauració, i del seu valor social en la nostra societat, des de l’Ajuntament de Molins de Rei hem pres la decisió de continuar amb el camí encetat l’any 2020 i constatem que, aquest any 2021, els restaurants i bars de Molins de Rei que disposin de terrasses estaran exempts del pagament de la taxa corresponent.

Amb aquesta acció, el Govern local considera que contribuirà a la recuperació d’aquest sector, un dels més perjudicats durant la pandèmia de la COVID-19, així com a impulsar l’activitat econòmica i afavorir la recuperació econòmica de la nostra vila.

Tanmateix, per tal que aquest sector es recuperi, és indispensable la col·laboració de tots els ciutadans i ciutadanes, de manera que es requereix la màxima responsabilitat perquè pugui desenvolupar-se l’activitat dels nostres bars i restaurants en un marc de compliment de tots els protocols i mesures establertes per les autoritats sanitàries.

Per això, l’Ajuntament insisteix i demana a les bombolles de convivència, als grups familiars,  amics i coneguts, la màxima responsabilitat, respecte i coherència. Només des de l’empatia aconseguirem vetllar per la salut de tothom i, a curt i llarg termini, salvar la nostra restauració de noves restriccions.

Molins de Rei, 20 de maig de 2021