Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei 

L’Ajuntament passa etapa i clausura La càpsula del temps i en un futur organitzarà un acte per exposar totes les obres dels infants participants

L’Ajuntament de Molins de Rei, durant els temps de crisis sanitària de la Covid-19, ha  realitzat diverses campanyes centrades amb els més petits -de sensibilització, informació i participació- creant una càpsula del temps perquè els més infants de la vila l’omplissin de dibuixos, cartes dedicades o fotografies inspirades durant l’època de confinament.

Per tal de reconèixer l’esforç  dels 66 infants que han participat de la càpsula del temps, el passat 11 de juny, l’Ajuntament va repartir als infants que han participat d’aquesta iniciativa el llibre Ja puc Sortir de Casa!, així els nens i nenes poden ser coneixedors a què s’enfronten en sortir de casa durant aquesta desescalada.

El llibre està fet amb la col·laboració de l’Hospital Sant Joan de Déu i també amb l’ajuda del Doctor Bonaventura Clotet, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Germans Trias i Pujol. Es pot trobar a la Biblioteca El Molí, i alhora, es pot demanar al servei de  préstec. També s’ha fet arribar als centres educatius de primària, llars d’infants, al CAP de Molins al servei de pediatria, la clínica i Metges de Molins entre altres equipaments de la vila.

Portada del llibre
Contraportada del llibre