Comunicat de l’Ajuntament de Molins de Rei

Davant dels fets ocorreguts al carrer Major de Molins de Rei, l’Ajuntament vol manifestar:

  1. Un cop més, l’Ajuntament de Molins de Rei condemna, rotundament, els fets. Denunciar i condemnar la lamentable situació viscuda al centre de la vila.
  2. Ahir es va traslladar al Conseller d’Interior la problemàtica existent a Molins de Rei i avui, l’equip de govern de l’Ajuntament ha mantingut una reunió amb el Director General de la Policia i el Cap d’Àrea Bàsica Policial de Mossos d’Esquadra. Ambdues administracions mantenen la cooperació i el treball coordinat per cercar la solució més adequada.
  3. Informar, que les dades generals de seguretat ciutadana de Molins de Rei són bones. Els fets s’emmarquen en un context molt determinat i puntual.
  4. Constatar, la bona coordinació i treball conjunt. Es reforça la cooperació existent entre les diferents forces de seguretat i, alhora, un cop més, destacar la ràpida intervenció i implicació dels cossos de seguretat que formen part els Mossos d’Esquadra i la nostra Guàrdia Urbana.
  5. L’acord per mantenir la màxima intensitat del patrullatge, tant de Guàrdia Urbana, com de Mossos d’Esquadra. La vigilància de la zona és primordial pels efectius policials.
  6. Garantir el màxim suport als veïns, veïnes i comerciants de la zona, així com traslladar un missatge de seguretat i tranquil·litat. De manera inequívoca, cal continuar treballant i defensant la seguretat ciutadana a Molins de Rei.
  7. Els edificis en qüestió han estat sotmesos a una inspecció tècnica per certificar, o no, les seves condicions d’habitabilitat.
  8. Finalment, informar que les ocupacions del carrer Major de la vila estan en tràmits judicials ja iniciats i pendents de sentència.