Comunicació de la Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC)

El treball escollit rebra un finançament de 5.000 euros

El termini finalitza a les 13 hores del dia 30 de març del 2021

Benvolgudes, benvolguts,

Premsa Comarcal (Associació Catalana de la Premsa Comarcal), sota el patrocini de Caixabank i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats  convoca l’onzena edició del Premi de Recerca Premsa Comarcal dirigit a  estudiants de doctorat, docents i investigadors de les Facultats de Ciències de la Comunicació de l’àmbit dels Països Catalans.

L’objectiu és distingir un estudi que abordi qualsevol tema relacionat amb  l’edició de premsa comarcal i local en paper i de pagament, o premsa digital de proximitat, amb l’ús d’Internet com a prioritat temàtica.

La treball escollit obtindrà un finançament de 5.000 euros, quantitat ampliable si així ho decidís el jurat en funció de l’abast de la recerca guanyadora. El termini per a presentar els projectes finalitza el 30 de març del 2021 a les 13h. La presentació pública del projecte guanyador es farà en el decurs de la  13a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, que es durà a terme entre els mesos d’abril a juliol del 2021 a Catalunya i, finalment, hauran de presentar públicament el treball guardonat totalment enllestit a la 14a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, a celebrar no abans del mes d’abril de l’any següent, 2022

Encoratgem el col·lectiu docent universitari a crear equips de treball per participar en aquesta nova edició del Premi de Recerca Premsa Comarcal. Ens agradarà poder trobar-nos novament amb un saludable esperit competitiu que ens condueixi a aconseguir un altíssim nivell en els treballs presentats, com ha estat fins ara, afortunadament.

Els guanyadors de les anteriors edicions del premi han estat equips d’investigació i recerca de les universitats de Vic, Autònoma de Barcelona, Ramon Llull – Blanquerna, Pompeu Fabra, Jaume I, Abat Oliba i Girona, entre d’altres.

Barcelona, 26 de novembre de 2020

BASES COMPLETES AQUÍ

#orgulldeserpremsacomarcal

ACPC, Associació Catalana de Premsa Comarcal
Hospital, 110-112
08001 Barcelona
Tel 93 442 14 34
www.premsacomarcal.cat