La regidora i portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Marta Espona, ha estat inclosa a les llistes de la formació republicana per a les eleccions al Parlament de Catalunya que s’han de celebrar el pròxim 14 de febrer. Espona ocuparà el lloc número 40 per a la demarcació de Barcelona.

Va ser el president de la Secció Local d’ERC qui va proposar a Marta Espona d’anar a les llistes “i després de valorar-ho i acceptar, es va comunicar aquesta possibilitat a la nostra Executiva i Assemblea, que van considerar positiu que hi hagués algú de Molins de Rei a la llista de persones que representarien la comarca a la candidatura”, explica Espona. En el Congrés Comarcal extraordinari que es va fer el passat 21 de novembre “es van presentar totes les persones candidates a ocupar els deu llocs que corresponen a la comarca per acompanyar la persona que es presentava com a cap de llista del Baix Llobregat: el Jordi Albert Caballero, actualment ja diputat. Durant el Congrés vam presentar les nostres candidatures i els prop de 300 persones que hi assistien van votar per tal d’ordenar la configuració de la llista de la comarca del Baix Llobregat”, afegeix la regidora molinenca.

Espona afronta aquest nou repte “amb molt de respecte” perquè “realment és un repte participar en un projecte d’aquest tipus, sobretot per a una persona com jo, totalment neòfita en el món de la política. Tinc moltes coses per aprendre per desenvolupar tan bé com em sigui possible el meu compromís com a regidora de l’Ajuntament de Molins de Rei i crec que fer aquest pas em pot proporcionar una experiència i un coneixement d’àmbit nacional que em servirà per a l’àmbit municipal, a part que em permetrà conèixer millor la realitat i les necessitats de la comarca”.

Les candidatures de les quatre demarcacions catalanes van ser aprovades pel Consell Nacional d’ERC el passat 12 de desembre.

Redacció