La plataforma unitària Volem el tramvia al Pla s’ha reunit avui amb l’Alcalde de Molins de Rei, per demanar al consistori el seu recolzament. El govern municipal dona ple suport a la reivindicació  i accepta presentar una moció unitària institucional al Ple del mes de març.

La moció ja ha estat aprovada ja als plens municipals de Sant Vicens dels Horts, Sant Feliu de Llobregat i Sant Joan Despí.  Es preveu que aquest mes de març es presenti al Consell Comarcal i als ajuntaments de Molins de Rei, Sant Just, Esplugues i Pallejà.

Paralelament segueix la recollida virtual i presencial de signatures de suport a la arribada del tramvia a Quatre Camins,  Molins de Rei, incloent la seva execució en el. PDI 2021-2030.

El dissabte 18  d’abril  a les 12h és preveu fer una marxa reivindicativa amb fideuà popular, que faria el recorregut i parades reivindicat pel tramvia  des de Sant Feliu a Molins de Rei.

La plataforma Volem el tramvia al Pla ha estat impulsada per: CCOO, FAV BLL i PTP. I compta amb el suport de: UGT, Associació d’empresaris del Pla, Catalunya Camina i les AAVV  del Canal i Riera Bonet.