Article de El Llaç nº 566 

El tret de sortida de la temporada 2019/2020 començava amb bones expectatives, ja que es mantenia la doble línia en totes les categories i se celebrava la commemoració del 20è aniversari del club. Jugadores, equip tècnic i la Junta Directiva, amb la col·laboració de pares i un representant de l’equip masculí en els inicis del club, ens congratulàrem en un acte al Poliesportiu amb la presència de l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz.

La irrupció de la COVID-19 va interrompre entrenaments i tota l’activitat esportiva, tant del vòlei com de totes les entitats esportives de la vila i de Catalunya. La Junta va prendre dues decisions que havien de notar-se en l’economia del club: no cobrar les quotes a les famílies i, per als entrenadors, acollir-se als ERTO que l’Estat va habilitar per pal·liar situacions dramàtiques en les economies domèstiques. Una de les conseqüències més notòries que es va haver de prendre va ser la renúncia a la plaça de Nacional per part del primer equip. Va ser una decisió llargament rumiada, consensuada amb les noies de l’equip i amb el coordinador tècnic, perquè, a més a més dels motius econòmics, la posició en què l’equip va quedar ens abocava a la pèrdua de la categoria. Per tant, els mèrits esportius van ser la principal raó del descens, tot i que la Federación Española de Voleibol decidís no baixar cap equip de categoria. Per estar en una categoria cal poder competir-hi, però la situació actual no ho ha permès.

Malgrat que l’activitat esportiva va quedar aturada, la de la Junta no ha deixat de funcionar. Tot just encetat el 2020 vam incorporar un nou coordinador, el Gervasio Stoppiello, persona molt experimentada en el món del voleibol que gaudeix d’una gran reputació en l’àmbit català, té una àmplia experiència en força clubs de Catalunya i portava un nou projecte esportiu molt engrescador.

Per donar impuls a aquesta nova etapa s’ha renovat la imatge del Club amb un nou logo, nous equipaments i s’ha engegat un projecte de gestió en qualitat que es preveu que estigui acabat durant aquesta temporada que encetem, la 2020/2021. El Club Vòlei Molins vol ser referent en valors esportius i desplegar metodologies i objectius que permetin ajudar a millorar el desenvolupament i la pràctica del voleibol, però també que la formació esportiva vagi de la mà de la formació de persones.

Hem estat presents en algunes escoles de Molins de Rei en els mesos d’octubre i novembre, com també volíem estar-ho a l’abril, però no va poder ser. Per aquesta nova temporada, hi ha previst engegar el projecte del Vòlei Escolar, que esperem que puguem dur a terme si es donen les condicions sanitàries.

Tot i estar pendent del nostre futur, condicionat per la situació derivada de la pandèmia, el Club Vòlei Molins adopta totes les mesures de seguretat preventives i es mostra totalment proactiu en aquesta nova realitat. Per això ha definit i elaborat protocols d’actuació propis basats en la informació que aporten les diferents autoritats, tant institucionals com sanitàries.

Volem ser el Vòlei de la vila, volem que les nostres jugadores portin l’escut del club amb orgull i agraïment, perquè la fortalesa i la humilitat són valors que segur que ens han de fer créixer.

Dona tres tocs a la vida. Voleibolitza’t!!

Club Vòlei Molins

Cedida pel Club Vòlei Molins