Aquest dissabte, a les 20.30h, hora en que hauria de començar el corre-cuita del Camell, traieu el vostres equip de so al balcó, sintonitzeu Ràdio Molins de Rei 91.2fm i apugeu el volum! Fem sonar entre tots LA MÚSICA DEL CAMELL, de la Companyia Elèctrica Dharma!

I mentre la balleu, graveu-ho en vídeo (preferiblement en format horitzontal) i envieu-lo al whatsapp 695289037

 

*COMUNICAT OFICIAL* i últim!!

Benvolguts molinencs i molinenques;

Primer de tot ens volem presentar: som un grup de persones anònimes, les quals hem tirat endavant la iniciativa de dissabte amb la cançó del Camell. Volem deixar clar, que no som membres de l’entitat del camell ni tampoc de la ràdio, ells no tenen cap tipus de vinculació amb la iniciativa.

Segon: volem agrair a tothom que està col·laborant, ja sigui, fent córrer els missatges, com preparant els balcons de casa. Amb aquests agraïments volem fer un especial a la ràdio Molins de Rei, per ajudar-nos a tirar endavant la idea i sobretot per la part sonora!! També volem agrair a l’entitat dels Amics del Camell per haver-se bolcat amb la iniciativa, hi ha tots els seus membres, moltes gràcies, per mantenir viva la tradició cada any, en excepció d’aquest!!

Tercer: *MOLT IMPORTANT*

*VOLEM FER UNA CRIDA A TOTA LA POBLACIÓ PERQUÈ ÉS UNA ACTIVITAT PELS BALCONS DE CASA!!! A LES 20.30 NO HI HA RES MÉS QUE NO SIGUI ELS BALCONS!! SI US PLAU, NO VOLEM ACUMULACIONS DE GENT AL CARRER, NI EN PUNTS EMBLEMÀTICS DEL CAMELL!! ALLÀ NO HI TROBAREU RES DE RES!!*

Ara com ara us volem anunciar, un parell de coses:

– Tenim confirmats 6 punts de Molins (cases particulars) amb equips de so potent, per reforçar les ràdios de casa.

– Tindrem càmeres itinerants gravant els balcons de Molins. Igualment fem una crida a penjar vídeos a les xxss amb etiqueta #totssomcamell o al whatsapp 695289037

– Tenim confirmats cotxes rondant per Molins amb el volum de la ràdio al màxim el dissabte a les 20.30! Si algú es vol apuntar, ja ho sap, però sobretot amb mesures anticovid!

GRÀCIES A TOTS, DEMÀ MOLINS (MALGRAT TOT) SERÀ UNA FESTA I VOLEM QUE SIGUI SEGURA I SENSE COVID!!

**I RECORDA A LES 20.30 SINTONITZA RÀDIO MOLINS*