En el segon cap de setmana de confinament perimetral la Guàrdia Urbana ha sancionat a tres persones. En concret a dos veïns de Molins de Rei per no dur mascareta i a una persona de fora de la vila a qui li han posat tres multes per cometre tres infraccions: no portar mascareta, moure’s en hores nocturna i fer-ho fora del municipi de residència sense causa justificada, segons informació facilitada per fonts municipals.

En el cap de setmana anterior la Guàrdia Urbana va posar un total de vuit sancions, cinc per no respectar el confinament nocturn, dues per no dur la mascareta i una per consum de begudes alcohòliques a la via pública.

Recordem que el passat divendres 30 d’octubre a les 6 del matí va entrar en vigor el confinament perimetral decretat per la Generalitat de Catalunya. Aquest confinament, que impedeix sortir del municipi de residència, sempre que no sigui per causa justificada com anar a treballar o al metge, entre altres, s’allarga fins a les 6 del matí del dilluns. La mesura, que s’ha repetit aquest darrer cap de setmana, s’afegeix a la que s’aplica des del diumenge 25 d’octubre i que estableix que no es pot sortir al carrer entre les 10 de la nit i les 6 del matí, si no és també per un motiu justificat.

Josep Ferrer