El passat divendres 30 d’octubre a les 6 del matí va entrar en vigor el confinament perimetral decretat per la Generalitat de Catalunya. Aquest confinament, que impedia sortir del municipi de residència, sempre que no fos per causa justificada com anar a treballar o al metge, entre altres, s’allargava fins a les 6 del matí del dilluns. La mesura, que es repetirà el proper cap de setmana, s’afegia a la que s’aplicava des del diumenge 25 d’octubre i que estableix que no es pot sortir al carrer entre les 10 de la nit i les 6 del matí, si no és també per un motiu justificat.

En aquest primer cap de setmana d’entrada en vigor d’aquestes mesures més restrictives, a Molins de Rei la Guàrdia Urbana ha posat un total de vuit sancions, cinc per no respectar el confinament nocturn, dues per no dur la mascareta i una per consum de begudes alcohòliques a la via pública, segons informació facilitada per l’Ajuntament.

Segona ha pogut saber El Llaç, el divendres 30 d’octubre, la Guàrdia Urbana va rebre diverses trucades de veïns advertint que hi havia grups de joves consumint begudes a l’esplanada del Castell Ciuró. Les mateixes fonts municipals han indicat que la patrulla de la policia local es va personar en aquest indret de la vila, que hi havia diferents grups petits, que no consumien begudes alcohòliques i que en ser alertats de la normativa, van abandonar el lloc.

Josep Ferrer