En els darrers set dies, en concret entre el 15 i el 21 de febrer, la Guàrdia Urbana ha denunciat a un total de 22 persones. La majoria de les sancions s’han imposat per no respectar les restriccions d’horari o bé de confinament comarcal i per no dur posada la mascareta. Una de les sancions ha estat al propietari d’un establiment obert al públic per no respectar la limitació d’horaris i/o aforaments, segons informació facilitada per la Guàrdia Urbana.

32 denúncies les dues primeres setmanes de febrer

Entre l’1 i el 14 de febrer la Guàrdia Urbana va denunciar a 31 persones per incomplir les restriccions de mobilitat o no portar mascareta i a un altre per no respectar l’horari d’obertura al públic d’un establiment. A banda en actuacions conjuntes fetes amb els Mossos d’Esquadra es van aturar a 96 persones i es va avisar a 106 persones.
Entre el 22 i el 31 de gener, Guàrdia Urbana i policia autonòmica van dur a terme diverses actuacions conjuntes. En concret van aturar 76 vehicles i van alertar de forma preventiva a 91 persones. A part van denunciar a 24 persones, 10 d’elles per incomplir restriccions de mobilitat i/o no portar mascareta, 13 per sobrepassar el límit de persones assistents a trobades (privades o públiques) sense mascareta, incomplir la mobilitat i 1 per incomplir l’horari d’establiment obert al públic. En aquesta relació de denúncies s’inclouen les 10 de la trobada irregular que es va la matinada del 24 de gener en una habitació d’un hotel de la vila. Cal sumar-hi la denúncia a 47 persones que participaven en un “botellòn” al Castell Ciuró el passat 30 de gener.
Josep Ferrer