poliweb

Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

El procés de selecció s’ha desenvolupat a través d’un concurs d’oposició iniciat a finals del 2019 i que es va veure aturat momentàniament per la pandèmia. Actualment, l’Ajuntament ha cobert 40 de les places del cos de seguretat de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei.

El cos de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei ha incorporat 9 agents nous a la seva plantilla: 7 homes i 2 dones.

Els nous agents ja s’han sumat al cos i des de fa dies estan rebent una formació a les dependències de la Guàrdia Urbana per part dels comandaments de la mateixa policia local.

Amb la incorporació dels 9 agents nous, la plantilla de Molins de Rei augmenta considerablement i està coberta, actualment, de 40 efectius policials, 34 efectius operatius i 6 més de baixa.

Durant la presentació dels nous agents, l’alcalde, Xavi Paz; el regidor de Guàrdia Urbana, Miquel Zaragoza, i el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, han donat l’enhorabona i la  benvinguda als nous agents. “Benvinguts a Molins de Rei i benvinguda la vostra condició de servidors públics”, ha expressat l’alcalde, Xavi Paz.   

Ell mateix ha manifestat que “aquest govern creu i treballa per l’enfortiment de l’Ajuntament i dels serveis públics, i creu que aquesta és la millor manera per treballar la cohesió social del municipi”. Paz ha afegit que “això només serà possible a través de les polítiques que permetin treballar en un enfortiment de la percepció dels nivells de seguretat”.

El regidor de la Guàrdia Urbana i Protecció Civil, Miquel Zaragoza, reconeix que han estat moments complicats, però que, tot i així,  “havíem de dotar el cos de la Guàrdia Urbana de recursos necessaris per fer la seva feina” i ha afirmat que “avui consolidem el model de Guàrdia Urbana de proximitat”.

Finalment, el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, ha considerat que “la pandèmia ens ha posat  a examen i l’hem superat amb nota. Ara podem començar a treballar amb visió de futur i recuperar tot allò que ens havíem marcat. Amb aquests reforços podrem fer front a totes les necessitats”.