La Guàrdia Urbana, gràcies a l’alerta ciutadana, va frustrar l’intent d’ocupació d’un habitatge a Molins de Rei: en concret, el que està situat a la cantonada del carrer Josep Folqué amb l’avinguda de Barcelona, on hi havia hagut la botiga Siconatura.

Segons informació facilitada per l’Ajuntament, a les 22.38 h del dimarts 19 de maig, la Guàrdia Urbana va rebre l’avís que un noi i una noia intentaven accedir a l’habitatge abans esmentat. Quan les patrulles s’hi van presentar, van poder comprovar que les dues persones no vivien allà, “perquè no tenen ni menjar, ni roba ni aigua”. Davant la clara evidència que volien procedir a l’ocupació d’aquest habitatge, “són convidats a marxar” i se’ls va informar que en cas que s’hi neguessin, “s’obriran diligències judicials per desobediència greu”. Els dos joves van optar per abandonar el local “mentre manifesten que no volen problemes amb la justícia”.

Un cop evitada l’ocupació, la Guàrdia Urbana va contactar amb el propietari de la finca, que de seguida es va presentar al lloc i va informar que el local estava a punt de ser llogat. A les 23.22 h, un manyà va tancar la persiana i va posar les mesures de seguretat necessàries perquè no es pogués tornar a accedir a l’interior.

Redacció

Fotografies cedides per Ràdio Molins de Rei:

     

Enllaç a la notícia de Ràdio Molins de Rei:

https://enacast.com/sharer/?type=news_item&radio=radiomolinsderei&news_id=radiomolinsderei_news_204&ref=tw