Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei 

La Guardia Urbana treballa intensament per garantir la seguretat dels veïns i les veïnes de Molins de Rei

En les darreres setmanes, la Guardia Urbana de Molins de Rei ha evitat l’ocupació de 6 immobles a la nostra vila. La ràpida intervenció dels agents, alertats pels veïns i les veïnes, ha permès l’èxit d’aquestes intervencions i s’ha dut a terme el desallotjament de les persones amb rapidesa.

Per altra banda, diumenge passat, la Guàrdia Urbana, davant l’avís d’un robatori a una benzinera del Polígon el Pla, va interceptar el vehicle que coincidia amb la descripció facilitada i es va detenir tres individus. A més, es van recuperar diferents telèfons mòbils, entre els quals el de la víctima que va denunciar-ne el  robatori.

Finalment, volem comunicar que la Guàrdia Urbana ha interposat, a data d’avui, 130 denúncies per no utilitzar mascareta. L’Ajuntament de Molins de Rei recorda l’obligatorietat de l’ús de la mascareta a la via pública, als espais a l’aire lliure i a qualsevol espai tancat d’ús públic o que estigui obert al públic, amb independència del manteniment de la distància física interpersonal de seguretat.