Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei 

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei va detenir 6 persones en 4 actuacions diferents realitzades durant el dilluns 20 de juliol i el dissabte 25 de juliol.

La darrera setmana del mes de juliol, la Guàrdia Urbana de Molins de Rei ha atès diverses trucades ciutadanes amb relació al manteniment de l’ordre públic, en la lluita contra la violència masclista, per evitar possibles ocupacions o bé, per evitar el furt de peces de vehicles.

En totes elles, la Guàrdia Urbana es va personalitzar al lloc dels fets gràcies a la col·laboració ciutadana i les seves trucades, i les intervencions realitzades van acabar amb la detenció de 6 individus acusats per delictes com atemptat contra agents de l’autoritat; delicte de maltractament en l’àmbit de la llar, trencament de condemna i ordre de detenció activa; delicte lleu d’usurpació i delicte greu de resistència i desobediència; i per delicte de furt.

L’Ajuntament de Molins de Rei, i la Guàrdia Urbana, fan una crida a la ciutadana per continuar col·laborant amb els agents en el manteniment de  la seguretat ciutadana, alhora, que agraeix als molinencs i molinenques el seu compromís amb la vila.