Valoracions de la CUP Molins al pacte de govern entre PSC i JxMolins:

Després de la confirmació aquest divendres del pacte de govern entre el PSC i JxMolins a l’ajuntament de Molins de Rei, la CUP Molins valorem que:

1) El pacte de govern de PSC i JxMolins no ens sorprèn. El model de vila convergent i socialista és el mateix, una vila de carrers nets i conflictes i desigualtats amagats, una vila on no passi res, com han demostrat en anteriors sociovergències.

2) Els postconvergents ja fa mesos que volien fer el pacte, però no els van deixar per càlculs electoralistes nacionals. Trobem especialment insultant a la memòria de l’1-O que hagin ratificat el pacte amb el PSC en una urna de l’1 d’octubre.

3) El nostre model de vila és radicalment diferent: Una vila feminista amb la vida al centre, les prioritats en pla de xoc social i combatre les desigualtats. Al contrari que el seu, basat en totxo i fer-se la foto.

4) Es demostra que els principis dels postconvergents són volàtils: en tres anys han expulsat Xavi Paz pel PSOE del 155 i ara els supliquen tornar a formar govern.

5) La CUP ja vam rebutjar reeditar el govern anterior pel fluixíssim paper de JxM i ERC, i perquè se’ns forçava a fer un alcalde convergent quan la suma era majoria d’esquerres.