La consellera de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó, ha participat aquest diumenge 27 de desembre en l’acte d’inici de recollides de signatures de suport que Junts per Catalunya està fent arreu del país per poder-se presentar a les eleccions al Parlament català que s’han de fer el 14 de febrer. Budó ha estat acompanyada per l’exalcalde de la vila i actual coordinador del partit a la vegueria de Barcelona, Joan Ramon Casals.

A banda de la recollida de signatures que s’ha fet aquest diumenge entre les 11 h i les 13:30 h al Pati del Palau, el partit també en recollirà el dilluns 28 i dimecres 30 de desembre de 17 h a 19 h a la plaça de la Creu; el dimarts 29 a la plaça del Mercat entre les 17 h i les 19 h i el dissabte 2 de gener també a la plaça del Mercat, però entre les 11 h i les 13:30 h; i es clourà el diumenge 3 de gener al Patí de Palau, entre les 11 h i les 13:30 h.

La llei electoral obliga als partits que com Junts per Catalunya, es presenten per primera vegada a uns comicis, a recollir avals corresponents a un 0,1% del cens electoral de cada circumscripció. El termini per aconseguir signatures acaba el 3 de gener.

Redacció

Fotografia cedida per Junts per Catalunya