El temporal de vent i pluja d’aquest cap de setmana va provocar, ahir a la tarda, la caiguda d’un arbre sobre cablejat elèctric originant un incendi i va deixar sense llum durant unes hores a uns 400 habitatges de la Rierada, Vallpineda i la Floresta.

L’arbre va caure pocs minuts després de les 6 de la tarda d’ahir dissabte -9 de gener- a l’alçada de la cruïlla de l’avinguda Verge de Montserrat amb el carrer del Montsec a Vallpineda, en el terme municipal de Molins de Rei. A les 18:07 h els bombers van rebre l’avís i hi van desplaçar tres dotacions. Tot i que de seguit van poder apagar les flames, van tallar l’arbre i van acordonar la zona, un vehicle dels bombers s’ha estat a la zona fins a la matinada mentre els operaris d’Endesa reparaven la línia elèctrica afectada, segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat.

De matinada els veïns afectats han anat recuperant el subministrament elèctric. L’avinguda Verge de Montserrat, entre la Rierada i La Floresta continua tallada al trànsit.

Segon tall de llum en dos dies

El de dissabte és el segon tall de llum que pateixen els veïns dels barris de muntanya de la vila en els darrers dies. Dijous, 7 de gener, també cap als volts de les 6 de la tarda, un bon nombre d’habitatges es van quedar sense subministrament elèctric. L’avaria, segons van indicar fonts d’Endesa, es va solucionar a les 3 de la matinada del divendres 8 de gener.

Josep Ferrer

Vídeo cedit per una veïna:

Fotografia cedida per un veí: