Nota de premsa de l’Ajuntament deMolins de Rei

El nou servei de Biblioteca, instal·lat a l’edifici el Molí, va obrir les seves portes a la ciutadania el passat 30 de març de 2019.

Durant el seu primer any de vida, Biblioteca el Molí ha obert al públic 251 dies, en els quals
ha rebut 59.486 visites i ha arribat a 11.555 usuaris inscrits, sumant 1.583 nous usuaris. A més a més, durant aquests dies, ha realitzat 47.851 préstecs, i 273 activitats amb un total de 7.125 assistents. Aquestes dades representen un creixement exponencial d’activitat i usuaris.

Com a mesura de contenció del COVID-19, la Biblioteca ha hagut de tancar les seves portes i, per tant, aquesta activitat s’ha vist paralitzada fins a nou avís. Tanmateix, continua treballant cada dia per seleccionar i oferir als molinencs i molinenques contingut de qualitat relacionat amb la cultura.

De fet, entre les propostes que la Biblioteca el Molí ha preparat amb motiu del seu primer aniversari destaca el Conte-Taller “La història de la Lecturina, la mascota de la sala infantil de la Biblioteca el Molí. L’organització convida als més petits a escoltar el conte, a l’enllaç https://bit.ly/2UuLELn i fer un dibuix relacionat que serà publicat a la web i al Twitter de la Biblioteca.  Quan el període de confinament finalitzi i es torni a la normalitat, els més menuts podran portar el seu dibuix per penjar-lo a l’Àrea infantil de la Biblioteca.

A més a més, aquests dies a les xarxes socials de Biblioteca el Molí s’està fent difusió de la informació de servei i recursos de la Xarxa Biblioteques Municipals relacionats amb la gestió del préstec, l’accés a l’eBiblio (plataforma electrònica d’accés a llibres, cinema, revistes,…), la informació sobre com obtenir el carnet de manera telemàtica…. Igualment hi trobareu una selecció de propostes culturals gratuïtes i de qualitat que es poden gaudir a través de plataformes digitals gràcies a la generositat d’institucions i professionals, un espai amb recursos educatius i de lleure adreçats als infants, actualitat cultural, i les darreres recomanacions i informacions de servei de l’Ajuntament de Molins de Rei en relació al COVID-19.