Amb motiu de les noves restriccions implementades per combatre la pandèmia de la Covid-19, que afecten el funcionament dels establiments, durant la 5à Mostra Gastronòmica MolinsBdegust, les tapes/menús se serviran per emportar-se a casa o bé mitjançant servei a domicili.

Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei 

El proper dilluns 12 d’octubre, Molins de Rei inicia la 5a edició de la Mostra Gastronòmica MolinsBdegust. En un any com aquest, des de l’Ajuntament de Molins de Rei, més que mai, volem continuar promocionant l’oferta gastronòmica de la vila per tal de ser una destinació de referència de turisme gastronòmic de la comarca. Per aquest motiu, en aquesta edició volem seguir consolidant la Mostra Gastronòmica MolinsBdegust.

La Mostra Gastronòmica MolinsBdegust tindrà lloc del 12 al 25 d’octubre als establiments amb  DAMM, un any més, com a col·laborador. Hi participaran un total de 35 establiments: 21 bars i restaurants que oferiran tapa; 11 un menú gastronòmic: i 3 que oferiran tapa i menú.

El tipus d’activitat consistirà a realitzar, la ja típica, ruta de tapes i menús als diferents bars i restaurants de la vila que hi participen. El preu estipulat de la tapa i la canya o el quinto és de 3 euros i el del menú el decideix cada restaurant i estarà comprès entre 20€ i 36€.

Enguany, a causa de la pandèmia i la situació de la crisi sanitària de la covid-19, no es realitzarà la tradicional mostra que es realitzava a la plaça de la llibertat, i la Mostra Gastronòmica MolinsBdegust ha hagut de reinventar-se per oferir-se, només, als establiments adherits.