Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Enguany l’activitat es realitza des del 29 de juny al 24 de juliol des de les 17 a les 20h, a l’escola Pont de la Cadena.

Juga’t l’Estiu és una activitat de tarda que organitza la regidoria d’Infància i Famílies de l’Ajuntament de Molins de Rei, per als infants de 4 a 12 anys.

L’estiu és el temps d’esbarjo dels infants per excel·lència i per aquest motiu volem oferir-los un ampli ventall d’activitats per al seu lleure, per a la seva educació i, alhora, que facilitin la conciliació familiar dels pares i mares.

Juga’t l’Estiu és un espai on els infants poden aprendre jugant i poden divertir-se i desenvolupar la seva imaginació i creativitat amb altres infants, d’acord amb les seves preferències. El funcionament de l’activitat potencia l’autonomia de l’Infant, i està dinamitzada per monitors i monitores de les entitats de lleure educatiu de la Vila.

Ahir es va iniciar el període de preinscripció per garantir plaça a l’activitat. S’haurà de fer amb una setmana d’antelació via correu electrònic a jugatlestiu@gmail.com o bé, enviant un WhatsApp al 671 454 186.