onoweb

El ciclista de l’equip molinenc One to One ha finalitzat en una meritòria 52a posició a la Mediterranean Epic, una cursa internacional de Bicicletes de Muntanya (BTT) fora de categoria, i puntuable pel rànquing de la Unió Ciclista Internacional (UCI), que es va disputar del 25 al 28 de març al voltant d’Oropesa del Mar (Castelló).

La primera etapa, una cronoescalada de 26,5 km, “va ser molt ràpida amb algun tram tècnic on vaig buscar regular i mantenir un ritme constant fins a arribar a dalt”, explicava en Josep que va fer un temps de 43 minuts 9 segons assolint la 64a posició de 122 participants en la categoria Elit masculina.

A la segona etapa, de 58 km i 1.800 metres de desnivell positiu i molt tècnica, va fer un temps de 3 hores 28 minuts 55 segons acabant 47è de l’etapa i el 50è de la general. En Josep deia que va anar “de menys a més buscant gestionar les meves forces” i que va poder “gaudir molt” per l’espectacularitat del terreny per on transitava la cursa.

La tercera etapa de 93 km i 1.800 metres de desnivell positiu en Josep la va completar amb un temps de 3 hores 47 minuts 15 segons arribant en la 51a posició, el 53è de la general. “La primera part va ser molt ràpida i vaig aprofitar les pujades i baixades tècniques per poder contactar amb el grup al qual volia arribar”, deia el ciclista del One to One.

L’última etapa, de 48 km i un desnivell positiu de 1.050 metres, la va completar amb un temps de 2 hores 1 minut 26 segons, el 63è de l’etapa assolint la 52a posició final, d’una cursa que dominada pels germans italians Daniele i Luca Bradiot, que van assolir la primera i segona posició respectivament i separats per només 1 segon.

Josep Colomina es mostrava “molt content amb el rendiment físic, tàctic i psicològic” i amb les prestacions que li va donar la seva bicicleta. “Ha estat un plaer poder estar lluitant al costat dels millors corredors del món de marathon” i confia en poder “tornar a fer un prova per etapes aquest any i intentar igualar aquests grans resultats aprofitant les oportunitats que em donen One to One i Lonas J2M”.

Josep Ferrer