solerweb

Comunicat PIMEC Baix Llobregat -L’Hospitalet

Davant d’aquesta nova etapa de l’entitat, Soler vol posar en marxa l’activisme empresarial que ha de situar les pimes del territori al pont de comandament.

Sant Feliu de Llobregat, 10 de març de 2021. La Junta Directiva de PIMEC, reunida ahir a la tarda telemàticament i per primera vegada en aquest nou mandat, ha reelegit Joan Soler com a president de PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet. L’empresari santfeliuenc, que ocupa el càrrec al capdavant de la patronal al territori des del juny de 2018, ha apostat per seguir treballant en la “dinamització del teixit productiu de la comarca” i col·laborant amb les institucions del Baix Llobregat i l’Hospitalet per “millorar la competitivitat empresarial en benefici de l’economia local”.

Davant d’aquesta nova etapa de l’entitat, Joan Soler vol ajudar les empreses dels sectors més afectats per la crisi de la Covid-19 a “millorar la seva competitivitat en benefici de la reactivació i la recuperació econòmica del territori”. Tot això, amb una aposta ferma per l’activisme empresarial que ha de situar les pimes i els autònoms al pont de comandament.